Basis Training Voor Puppy Training

Puppycursus

 

 

 

Overwegen Basis Training

Het allereerste wat bij een puppycursus geregeld moet worden, is een geschikte basisopleiding die uw puppy voorbereidt op zijn verdere opleiding. Waarom is een hondencursus zo duur? Omdat wanneer de puppy opgroeit tot een volwassen hond, u hem opnieuw moet laten trainen na deze allereerste cursus voor volwassenen. De basistraining hoeft niet duur te zijn en is misschien beschikbaar op uw openbare universiteit. Zo niet, vraag het dan aan uw dierenarts of de plaatselijke dierenbescherming. Zij kunnen u adviseren over een goede cursus.

2e Overweeg Socialisatie

Een puppycursus bestaat altijd uit het socialiseren van uw puppy wanneer hij/zij tussen de 8 en 16 weken oud is. Deze fase van de ontwikkeling van de puppy is zeer belangrijk en dit is waar u de overhand kunt krijgen tijdens de toekomstige hondentraining door dominantieproblemen te bestrijden. Uw puppy leert goede manieren en hoe om te gaan met mensen en dieren.

3e Overweeg gehoorzaamheid Training

Deze discipline moet beginnen op de tweede dag van de les. Dit wordt beschouwd als de moeilijkste fase van de opleiding. Het zal een enorme uitdaging zijn om de aandacht van deze grote hond vast te houden als er veel mensen om hem heen zijn.

Waar bestaat een gehoorzaamheidstraining uit? Let op de twee belangrijkste aspecten in deze discipline, afleiding en kitwerk. In het kort komt het erop neer een goede relatie tussen de hond en de eigenaar tot stand te brengen en te voorkomen dat de puppy geweld of trucs gebruikt om te krijgen wat hij/zij wil.

Je moet leren om de aandacht van de puppy te trekken en eerst moet je het respect van de puppy winnen. Als u niet vriendelijk van aard bent, zal de puppy nooit de kans krijgen om te leren dat hij/zij kan krijgen wat hij/zij wil. Om dit te bereiken, moet u enkele eenvoudige regels volgen, zoals geen herrie maken als de puppy op uw voet gaat zitten, hem een beloning geven als hij/zij de tijd neemt om buiten te poepen en te plassen en niet streng zijn als de puppy zich misdraagt. Bovendien moet de puppy genoeg speelgoed krijgen, zodat hij/zij zich niet verveelt of op uw heilige schoenen kauwt.

4e Overweeg socialisatie

Tijdens de YAO (Ja Altijd Natuurlijk) training moet socialisatie plaatsvinden. Natuurlijk moet u de pup beschermen tegen het benaderen van onbekende honden en mensen, maar u wilt hem/haar zo veel mogelijk laten kennismaken met mensen en andere dieren.

Welke regels moeten worden opgenomen in het socialisatiegedeelte?

De puppy moet worden voorgesteld aan mannen, jongens en meisjes, baby’s, oude mensen, andere honden en de wereld waarin hij leeft. Hij/zij zal worden aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende fysieke activiteiten zoals rennen, springen en spelen, maar moet worden aangemoedigd om zich te concentreren op u en uw manieren om hem/haar voor te gaan. Dit is waar basishondentraining in het spel komt. Leer uw puppy om op commando te hielen, te zitten, te blijven en te gaan liggen.

5e Overweeg honden dagopvang

Als u uw puppy niet alleen kunt uitlaten, ga dan op zoek naar een hondendagverblijf waar u uw puppy kunt laten logeren. U moet er zeker van zijn dat ze goed voor uw puppy zullen zorgen en regelmatig controles zullen uitvoeren.

Dit zijn de vijf belangrijkste dingen waar je aan moet denken voordat je begint met puppy training. Neem ze serieus want je wilt geen puppy die gedragsproblemen heeft als hij/zij ouder wordt.

lees meer:

Leave a comment

Your email address will not be published.