Het belang van hondenvoer

Hondenvoer bestellen

 

 

 

 

 

 

Op 9 april 2007, Meet the Healthy Happy Dogs beweging, gestart door twee jonge moeders, keek naar de toenmalige jaarlijkseavesley awardsCompetition en stelde de kwestie aan de orde van wat we onze honden te eten geven en of de voeding in commerciële dierenvoeding wel gezond voor ze is. De prijs die zij wonnen was het schokkende nieuws dat het meeste commerciële hondenvoer schadelijke chemicaliën bevat. Dit schokte veel van de eigenaren van gezelschapsdieren, maar degenen die de feiten op een rijtje hebben gezet, zijn een genezingscentrum begonnen onder de naam Dog FoodWatch, een manier om een gezonde, gelukkige hond op te voeden. Tegelijkertijd zijn de twee moeders een soortgelijke beweging gestart genaamd Death With Food, ook gestart door twee moeders, wiens missie is om een einde te maken aan het gebruik van commercieel hondenvoer door eigenaren van verschillende hondenreddingscentra.

Ten tijde van het controversiële interview, nam de moeder met haar hond Nai’ma deel aan het corrigeren van de wrok uit commercieel hondenvoer. Tijdens het interview, dat werd afgenomen door een bezorgde TV-presentatrice, uitten verontruste moeders hun woede en frustratie over de lusteloosheid en slechte gezondheid van hun honden, vooral na het horen van de verhalen over “Filthy Dogs” in commercieel hondenvoer.

In de loop van het interview werd duidelijk dat de moeders actie willen, maar niet met de huidige kwestie van het commerciële hondenvoer.

In reactie op de moeders, in een openhartig moment van woede, zei Maryhews dat de reden waarom commercieel hondenvoer zo ongezond is, is dat de chemicaliën en conserveringsmiddelen die worden gebruikt om dit voedsel uit de schappen in de winkels te houden, ook aanwezig zijn in het commerciële hondenvoer dat wordt gevoerd aan onze viervoetige geliefden.

Deze woedende woordenwisseling met Mary luidde een nieuwe fase in in de strijd voor de veiligheid van hondenvoer.

Nu, meer dan ooit, is de kwestie van het hondenvoer opnieuw Vóóraf aan de orde. Het is belangrijk te onthouden dat uw hond afhankelijk is van de producten die u kiest om te kopen voor zijn levendige gezondheid, uw veiligheid. Wees verantwoordelijk voor het voedsel dat u kiest om uw honden te voeden en doe uw huiswerk, voordat u uw zuurverdiende geld overhandigt.

de relatie tussen hond en mens in gevaar brengen, vooral in deze economie. We willen niet in de positie komen dat we ons moeten afvragen of we wel echt van onze honden houden, ook al houden we van ze. Het is vaak zo verleidelijk om populaire labels te kopen, alleen maar om geld te besparen. Bespaar geld terwijl je voor je gezin zorgt. U moet echter sterk in uw schoenen staan en de tijd nemen om te lezen en te onderzoeken wat de beste keuze is voor u en uw hond.

Als u besluit dat het beter is voor u en uw hond om over te schakelen op een voeding met meer natuurlijke ingrediënten, moet u dat zeker doen. Overweeg de voordelen van het overschakelen op gezonde voeding voor uw hond. Het kan het leven van uw hond redden en u bespaart geld aan dierenartsrekeningen, rolstoelen en andere medische kosten.

Mary heeft onderzoek gedaan naar natuurlijk hondenvoer. Ze hoopt genoeg kennis te hebben om met de fabrikanten van natuurlijk hondenvoer te praten, om de verschillen tussen hun etikettering en de conventionele te weten te komen, wat iets zal zeggen over wat er in die producten zit.

Onze honden zijn onze vrienden en onze beschermers, wat betekent dat wanneer we weer gezond zijn en van onze hond kunnen genieten, het allemaal de moeite waard is.

lees meer:

Geperste hondenbrokken |

Hondenbrokken |

Leave a comment

Your email address will not be published.