Hoe bouw je een geweldig mierenhotel?

Messor barbarus

En er staat je binnen al iets heel interessants te wachten – een verbazend goed mierenhotel. Bewapen jezelf! Verzamel de eerste 7 mierenhotels Mierenhotel 1 Arachnizible 2 Mierenclown 3 Mierendeal 4 Mierenkever 5 Mierenhagedis 6 Mierenlaser 7 I-kever 8 Messor barbarus, Mierenhotel 1 Arachnizible 2 Mierenclown 3 Mierendeal 4 Mierenkever 5 Mierenhagedis 6 Mierenlaser Ontnomen ervaring wordt direct opgedaan. Volledige ervaring wordt opgedaan zodra een van de mieren een van zijn opdrachten heeft voltooid. Tijdens deze fase van je reis, moet je door 4 verschillende gebieden: 1. Onder de patio 2. Onder de tuin 3. Rond het zwembad 4. Rond de tuin 15 keer Mierenhotel kosten (ongeveer 30 euro) Koop nu mierenhotel Laat ons meer ervaren van het leven van mieren, na het selecteren van een van de zeven mierenhotels. Wij zullen enkele gerechten voor u bereiden. Eerste dag van het mierenhotel 1 Om 10:00 uur keren we terug naar de natuur. In de tuin zetten we een van onze strippagina’s in elkaar, compleet met een spin, een enorme mier en een kakkerlak. -Laten we bespreken hoe we een stad kunnen bouwen waar alle levende soorten naast elkaar kunnen bestaan. Je zult je mening over het gesprek geven. – Ik geloof dat mieren het voedsel in onze stad zullen zijn. Je stemt met mij over hoeveel mieren we in de stad kunnen verzamelen en in welke hoeveelheid. 2 Om 13:00 kijken we naar de bloemen van de stad. -We geven thee in de tuin. -Oen anderen, jullie maken daar jullie verbeteringen en verbeteren ook jullie zelf. Waar we ook Jiweo, Nelson of Jesper zien, beschouw ze met respect. -Ik wil een mooie, geweldige stad! Abeem, jij bent een van de cruciale factoren. Wees er zeker van dat je mijn uitnodiging hebt geaccepteerd.

1. eet habanero pepers die we ontkiemen, om de cafeïne uit de plant te halen. De bloemen zijn ook lekker. 2. Om 16:00 uur haal ik wat inktvis en kraak de miereneieren in de zalmorgel. 3. Om 8:00 uur doe ik miereneieren in potten in de kachel. Je zult ze nog levend vinden als je zelf roert. 4. Kijk hoe ze snel groeien. -Ik heb de spin gevonden! Deze week was leuk! 5. 10:00 en nu twee dagen later zal ik me erg slaperig voelen! 6. Vannacht lag er een matras op het bed. s Morgens zal ik het blootstellen aan de zon. 7. Om 13:00 uur en 7:30 uur, precies bij zonsopgang, zullen we de hele nacht in de keuken blijven. 8. Een grote mier, Jifo genaamd, bedekt nu de wereld als een maan. Hij is zo zacht en vriendelijk! 9 om 19:00 -geen ratten 15 minuten in de dag, koken we wat aardappelen en garnalen. 10. Dan, om 21:00, gieten we sodawater over het hele huis. En om 6:00 moeten we anders koken. 11. Om 22:00 tot de dageraad zal zo donker zijn. 12. We roken thee en koffie en beginnen te coderen door te hacken, computers in elkaar te zetten. Om 24:00 kijken we omhoog naar de stad. 13. Ik zal de nacht doorbrengen met lezen in het grootste deel van je woonkamer. 14. wil je een leuke erfenis willekeurig of geef me wat XP. 15. 12:00 en 11:00, zullen we praten aan de telefoon en naar het werk gaan. 16. 16. Om 6:00 ben je zo opgewonden dat je erg slaperig bent. 17. Eindelijk verwelkom je ons. -Bedankt voor de spaghetti. 18. Mogen we de kaart? -Geen probleem. # antangels Hartelijk dank voor uw belangstelling, en gefeliciteerd met uw nieuwe mierenhotel! Tot binnenkort!

Wees een mier en de mieren zijn wij!. De ontwakingen en ervaringen van het brengen van dieren in regelmatige vooruitgang bote zijn surrealistisch en mystificerend. Die nacht gingen we alleen naar de plaats waar we wakker werden, waar we ook vertrokken. Op de terugweg naar ons appartement, keken we naar de eenzame stad in een nieuw licht. Het was alsof we keken naar een zee, omringd door de eeuwenoude bomen, minder lawaaierig, die leeg was en we vergezelden het plotseling. -Wij voelden natuurlijk een diep gevoel van rouw. De supermarkten en de nieuwe meubelzaken en in de hal naast de foto’s bewogen nog steeds hun ijsbanen… -Maar je ging toch met een zwaar hart naar buiten. Want in deze lege wereld is het gebouw waar een mier woonde, toch een betoverende plek! Hier kon al het leven ingrijpen en tot zijn recht komen, iets buitengewoons. En ik geloof dat met de verbindingen die we met de mier hebben gemaakt, de rest gemakkelijk is.

Leave a comment

Your email address will not be published.