Hoe bouw je een mierenboerderij

Mierenkolonie

 

Mierenhotels worden gecreëerd met de grootste aandacht voor detail. Hier kun je de verschillende stadia van een opbouw zien. Druk meer dan 700 keer op je nieuwe mierenkolonie om te zien hoe ze groeit. Kijk hoe het dier een volwassen mier wordt! Hoe vaak zie je niet dezelfde kolonie, in volledige relatie met de moeder? Voeg de dimensie van je dagelijkse leven toe en observeer de ontwikkeling van je mierenkamer.

Meerdere mierenboerderijen en individuele verdiepingen. Leer het proces van mieren bouwen. Je kunt een mierenboer worden, die boerderijen in bomen ondergronds rangschikt. Gebruik het mechanisme hieronder op de deur van de mierenboerderij om alle mieren in je mierenboerderij te verlichten. Elke mierenboerderij is uniek, dus je kunt er een delen met velen. Elke mier in het huishouden verdient en kan ruilen voor items op de shuttle website. Wil je dat je bezoeker elke dag je mierenboerderij bezoekt en ze voedt met de specifieke items die je hebt gebouwd? Pauzeer de robots tijdens het voederen van de mieren zodat toekomstige bezoekers ze niet kapot maken. Wilt u uw gasten naar een hotel sturen waar ze met eigen ogen de zorg kunnen zien die aan elke mier is gegeven? Installeer de robot gewoon op de deur. Met meerdere robots in de gang, kunnen de mensen de nieuwe werknemers leren herkennen. Dit is de vorming van een team!

Mierenkamers met deur die niet kan draaien. Druk op de… Stop! Doe de deur op slot! Dit is een combinatie. Druk. Moet je nu afscheid nemen van je mier? Je kunt je mierenboerderij sneller verkopen dan je denkt. Installeer gewoon de robot op de deur die de mieren zal tegenhouden om de uitgang te bereiken. Mierenwerkers brengen het voedsel naar je klant als die honger heeft. Zodra je je huis hebt gebouwd met mierenboerderijen, zal elk gevangen dier worden gevoed en naar de mierenboerderij worden gestuurd. Dit is je geheime voordeel gedurende het spel. Zet je mierenplan aan het werk! De spelers zullen moeten uitzoeken hoe ze een mierenleven kunnen leiden en je dieren kunnen blijven voeden. Je moet de gereedschappen gebruiken die ze meenemen als ze arriveren. Je moet deze activiteiten realiseren aan de hand van de feedback die je krijgt van je bezoekers.

Snelle mierenboerderij simulatie! Ant Farm pompt plezier en opwinding als een jet B. Features: – Meerdere mierenboerderijen (hun bouw gerelateerd). – Zie je bezoeker 24/7 aan het werk – Ingebouwd feedback systeem (positief/negatief) – Bouw zes verschillende soorten mierenboerderijen, elk met krachtige robot verzorgers Originele Ant Farm is verkrijgbaar op de Xbox360 voor $9.99 terwijl de PC versie (Mac en Win versies volgen spoedig) $14.99 kost.

Krijg dit spel door je eigen spel te publiceren zodat de wereld het kan zien:

– Exclusieve inhoud.

– Privé kamer waar u uw bezoeker kunt ontvangen.

– Een vortex om als uitgang te gebruiken.

– Co-op mode met vrienden.

– Iets cools.

Ant Farm is een multiplayer himetrisch spel met coop/tegen AI modes tot maximaal vier spelers. Nadat je je industrie fabrieken hebt gebouwd komen de bezoekers en moet je ze elke dag voeden. Kun jij je boerderijen vers genoeg houden voor de bezoekers? Ant Farm gebruikt je samenwerking en competitie om je fabriek te bouwen en te maximaliseren.Je kunt de wereld ondergronds verkennen op zoek naar zeldzame ertsen. Met de juiste combinatie van overtollig ijzererts en natriumcarbonaat kun je bouwen in de ~minder dan 30 beurten. Wees creatief en gebruik de robots om extra grondstoffen te leveren. Bonuskredieten worden elke dag toegevoegd om je productie sneller te laten verlopen. Tijdens elke omschakeling kunnen sommige arbeiders gepromoveerd worden. Je kunt wisselen tussen normale bezoekers en mieren, afhankelijk van de timing van de omschakeling.Je kunt een fabriek bouwen op de kleine hut, of er een maken op het grote metalen kantoor. Er kunnen veel verschillende soorten gebouwen op een bepaald gebouw gebouwd worden. Mierenboerderij gangen zijn vallen waar rode mieren kunnen broeden en mogelijk voortplanten. Dit werkt ook over de hele oppervlakte en er is een gigantische val voor de lift. Er kan veelvuldig worden overgeschakeld tussen het bouwspel en de jacht op roofdieren. Het is een kippenspel; de mierspelers bouwen vallen voor de bezoeker, pauzeren als ze rode mieren ontdekken, en overvallen ze als ze de kolonie binnenkomen. Moeten de spelers overleven, de gasten wakker maken, en de kolonie redden.In Ant Farm zijn er vier mierenboerderijen: een industriële boerderij in een gigantisch gebouw, een boerderij in de heuvels (onder de grond) en een robotboerderij. Je doel is om verschillende soorten farming fabrieken in elk van deze sectoren te bouwen en je industrieën te verdedigen tegen de bezoeker in de andere sectoren.Bouwen op de onder de grond kost wat moeite. Als je echter bliksem genereert om je oppervlakte te beschermen, kun je er zeker van zijn dat je ondergrondse fabrieken niet zullen worden binnengevallen door rode mieren. Wanneer bezoekers een kijkje komen nemen in je fabrieken of andere gebouwen die verborgen zijn van de oppervlakte, ga dan naar binnen en til het grote groene deksel van de koepel op met een robot.

Leave a comment

Your email address will not be published.