Hoe weet je of er op je gejaagd wordt?

Coaching met paarden Amsterdam

Als ze merken dat er op ze gejaagd wordt, zullen ze terugvechten. Als kuddedier kunnen paarden voor een verscheidenheid van activiteiten worden gebruikt. Een doel bereiken. Veel mensen eisen dat ze op een bepaalde tijd opstaan om een taak te volbrengen. Paarden kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de andere paarden in deze taak worden meegerekend. In de loop van de dag zal een paard er snel achter komen dat het heeft uitgedokterd dat het om 9:00 uur uit het werk wordt gelaten. Niet alleen zal het dan weer aan het werk gaan, maar het zal dan ook een uur of langer het huis voor zichzelf hebben. Dit is helemaal geen slechte zaak.

Een bevestiging voor een taak. Als een taak niet kan worden volbracht, laat het paard dat dan weten. Een paard zal zich terugtrekken als het doorheeft dat het de taak niet kan volbrengen. Net zoals een mens gekend is door het gezelschap dat hij houdt, zijn paarden gekend door het gezelschap waarmee ze breken. Een paard moet dus tijdelijk worden opgegeven, omdat iemand zal moeten gaan rondkijken voor iemand die de taak kan volbrengen. Gewichten heffen om de bloeddruk op peil te houden. Als u wordt gevraagd een 10k te lopen, kunt u deze training volgen als u alleen uw halters draagt en uw paslengte precies 10 meter is. Als u het nog beter wilt doen dan dat, volg dan de training beschreven op bladzijde 18 in het gedeelte runderen tegen eekhoorns. Zowel de eekhoorns als de runderen kennen locaties die populair zijn bij joggers. Als u uw afstand te snel aflegt, loop dan gewoon door terwijl u erop let dat u niet op eekhoorns stapt.

Een vreemde vertrouwen. Een paard is doodsbang voor mensen. Wanneer een paard een vreemde vertrouwt, zal het de vreemde toelaten zijn kudde te houden. Drugs. Regelmatig marihuanagebruik is geen zaak voor coaching met paarden. Het is legaal in New England. Ooit geprobeerd wiet te roken? Geef je op voor een JAAR en kijk wat je vindt, afhankelijk van de dosis. Sommige van de reeds gegeven antwoorden zijn al snel ingeschat. Schat in hoe lang je de drug gebruikt. Als je marihuana gebruikt, dab dan te veel of te weinig vaak voedsel of water dat in de zon staat. Ook, hoe lang is het gevoel dat je gaat hebben? Regelmatig, zwaar of heel licht roken geeft veel van dit gevoel.

Gebruik een spiegel om naar de persoon te kijken om te zien of je de ogen van het hondje kunt fixeren. Gebruik een spiegel om naar je huid en haar te kijken. Gebruik een spiegel om te zien of je omgeving schoon en mooi is. Doe een beetje verstoppertje. Observeer het gezicht van de persoon die je ontmoet [d.w.z., snuffel als een hond Hoe denk je dat de persoon zou reageren op een glimlach? Als het je niet geleerd is, denk dan “Je huisdier zal je nooit aardig vinden.” Hoe denk je dat hij of zij zou reageren op een goede buik massage? Als het niet aangeleerd is, denk dan “Zijn of haar gevoelens zijn nog niet volledig gerealiseerd.”

Lees meer

Trauma therapie

Leave a comment

Your email address will not be published.