Hondenuitlaatservice

Uitlaatservice

Het zoeken naar een honden uitlaatservice is een tweeledige kwestie en het eerste deel is het identificeren van de service, het tweede deel is het nagaan of ze daadwerkelijk voor uw hond zorgen en niet vooral op zoek zijn naar een bron van inkomsten. De gemakkelijkste manier om een dienst te vinden is door mond-tot-mondreclame, net zoals u dat zou doen voor vrienden, familie, werk enz. Maar u moet ook kijken naar meningen van anderen, een aanbeveling van uw plaatselijke dierenartsen, trimmers etc.. De volgende stap is om ze in twijfel te trekken, wat normaal gesproken heel gemakkelijk is, maar je moet je niet laten hersenspoelen door een leuk verkooppraatje op een website of advertentie. Veel sites hebben bovenaan geldlinks die je naar een pagina brengen met een gratis proefversie enz.

Nu moet u eens kijken naar de dienst zelf. Krijgt u iets voor uw hond, zeker geen fatsoenlijke prijs, geen garantie dat uw hond die dag zal worden uitgelaten of dat hij de tijd zal krijgen die hij nodig heeft? Als u eenmaal een goed idee hebt van het soort dienst dat u wilt, zult u ze daadwerkelijk moeten bezoeken, en dat is het moeilijke deel en het deel dat in feite is wat ik het “schaduwrijke” aspect van deze business noem. Je bezoekt de honden uitlaatservice en je verwacht dat ze bieden wat je zoekt en in de meeste gevallen doen ze dat niet. Uiteraard verwacht je dat ze dezelfde service verlenen als waar je voor betaald hebt en dat ze zo grondig mogelijk te werk gaan bij het controleren van je hond. Maar het kan zijn dat ze dat niet doen, mijn dierenarts neemt graag telefoontjes aan en zij kan je het soort persoonlijk advies geven dat je aan de hondenuitlater moet geven, maar vaak doen ze dat niet.

Ik heb zelfs verhalen gehoord waarbij de hondenuitlater je geld aannam en je achterliet bij een vreemde voor wie hij geen dienst kan bewijzen. Dat is schimmig en als je verondersteld wordt een liefhebbende eigenaar van een huisdier te zijn, moet je hier uit zien te komen. Om uw hond een vriendelijke service te kunnen bieden, zijn de volgende tips belangrijk: – Zorg ervoor dat u persoonlijk naar de hondenuitlater gaat en leg uit wat er met uw hond aan de hand is – Vraag hen om het brengen en ophalen op het door u aangegeven tijdstip uit te stellen. Als u vroeg gaat, kunnen zij de hond uitlaten en terugbrengen naar uw huis voor een vriendelijk afzetten en ophalen. Als u te laat komt en het komt hen niet uit, zoek dan een andere hondenuitlater.- Vraag om een compromis als het lang duurt – zeg als 1e dat u naar een plaatselijk park moet gaan voor een wandeling en maak een praatje om te zien hoe het met uw hond gaat. Als hij interceptie nodig heeft, stel dan het afzetten uit voor dat 1e bezoek. Ga misschien naar het Irvine oval park voor een wandeling en maak een praatje met de hondenuitlater. U bent de beste beoordelaar van de stemming van uw hond. – Vraag hen om het afzetten uit te stellen en op te halen op de door u aangegeven tijd. Als u vroeg gaat, kunnen ze de hond uitlaten en terugbrengen naar uw huis voor een vriendelijk afzetten en ophalen. Als u te laat komt en het komt hen niet uit, zoek dan een andere hondenuitlater. – Vraag om een compromis als het lang duurt – zeg als 1e dat u naar een plaatselijk park moet gaan voor een wandeling en maak een praatje om te zien hoe het met uw hond gaat. Als hij onderschepping nodig heeft, stel dan het wegbrengen uit en haal hem op de afgesproken tijd weer op. Ga misschien naar het Irvine oval park voor een wandeling en maak een praatje met de hondenuitlater. U bent de beste beoordelaar van de stemming van uw hond.

– Vraag om een compromis als het lang duurt – zeg als 1e dat u naar een plaatselijk park gaat voor een wandeling en maak een praatje om te zien hoe het met uw hond gaat. Als hij onderschepping nodig heeft, stel dan het wegbrengen uit en haal hem op de afgesproken tijd weer op. Ga misschien naar het Irvine oval park voor een wandeling en maak een praatje met de hondenuitlater. U bent de beste beoordelaar van de stemming van uw hond.

Leave a comment

Your email address will not be published.